fbpx OTIFREE SOL. 60ML | Atos-dog - krmivá a chovateľské potreby
VŠETKY KATEGÓRIE

OTIFREE SOL. 60ML

800
Kód tovaru:
5377-vpa
Iné varianty produktu


Odporúčané produkty

Bližšie informácie

OTIFREE sol 60 ml 

Charakteristika:

Čistiaci a ošetrujúci úšný roztok s intenzívnou schopnosťou rozúšťať ušný maz a nečistotu, čím je dosiahnuté účinné zníženie množstva baktérií a kvasiniek vo vonkajšom zvukovode. Vďaka vyváženému zloženiu spolu s Calendula officianlis (nechtík lekársky) prípravok zabezpečuje normálnu štruktúru a odolnosť kože, ale súčasne nevysušuje, čím udržuje vlhkú a vláčnu kožu. 

Zloženie:

Propylenglykol, emulgátor, extrakt z Calendula officinalis, aqua purificata 

Dávkovanie: 

Vonkajší zvukovod naplníme ušnými kvapkami, ohybnú časť zvukovodu uchopíme medzi palec, prostredník a prstenník, smerom zdola nahor jemne masírujeme, pričom tekutina sa bude pohybovať hore – dolu a rozpustené čiastočky nečistoty budú vyplavované smerom von, do ušnice. Intenzita masáže sa riadi citlivosťou ucha. Tekutinu vysajeme vatou. Po uvolnení hlavy, časti nečistôt z hlbších oblastí vonkajšieho zvukovodu odstráni zviera trepaním samo. Pri veľmi silnom znečistení možno zvukovod znovu naplniť a masírovať. Frekvencia aplikácie: 1- krát týždenne, O častejšom používaní sa vždy poraďte s Vašim veterinárnym lekárom. 

Indikácie:

Čistenie uší (vonkajšieho zvukovodu) psa a mačky Upozornenie: Pri čistení zvukovodu vatovými tampónmi laikom hrozí okrem iného nebezpečenstvo vzniku otitis (zápal ucha) zatlačením ušného mazu do hĺbky, alebo poranením. Pri ochoreniach uší vždy vyhľadajte radu veterinárneho lekára. 

Spôsob skladovania: Pri teplote 15-25°C, mimo dosah detí 

Výrobca: VÉTOQUINOL AG, Švajčiarsko